Wie zijn wij

Wij hebben hebben jarenlange ervaring op het gebied van zakelijke en particuliere schade- en zorgverzekeringen.
U mag van ons dan ook verwachten dat wij de markt goed kennen en de ontwikkelingen op de voet volgen.
Of u nu particulier bent, een eenmanszaak heeft of verantwoordelijk bent voor een onderneming met werknemers. Het is van groot belang dat u goed verzekerd bent. 

Frank Verzekeringen & Hypotheken helpt u graag met een afgewogen advies. Wij nemen u de zorg voor uw verzekeringen graag uit handen zodat u zorgeloos verder kunt.

 

Onze werkwijze

Wij gaan voor een totaal-advisering en staan u bij in het maken van de juiste keuzes. Als totaal-leverancier zorgen wij ervoor dat uw verzekeringen up-to-date blijven en dat uw risico's afgedekt zijn. Afhankelijk van uw klantprofiel maken wij afspraken over het beheer maar ook over de frequentie waarmee we uw verzekeringspakket met u doornemen.

 

Gevolmachtigd bedrijf

Als intermediair verplichten wij ons om uw belangen te behartigen. Daartoe hebben wij een samenwerking met meer dan 50 verzekeraars en hypotheekverstrekkers.   Ook werken wij samen met Anac Backoffice. Voor een aantal van die verzekeraars treedt Anac Backoffice op als gevolmachtigd agent. Dit houdt in dat zij het merendeel van de taken zelf kunnen uitvoeren. Denkt u hierbij aan de acceptatie, de polisopmaak, de schadebehandeling en de incasso van de premie. In de communicatie rondom uw verzekeringen kunt u dus te maken krijgen met Anac BackOffice.

 

Onze bedrijfstructuur

volgt

 

Contactformulier

Contact opnemen

  • Telefoon: 072 - 562 32 09
  • E-mail: frank@fdg-online.nl
Ik heb heel fijn samengewerkt met de hypotheekadviseur van Frank Verzekeringen & Hypotheken

 

Lees meer

Contactformulier

Contact opnemen

  • Telefoon: 072 - 562 32 09
  • E-mail: frank@fdg-online.nl